♦ home

Wij vertellen muzikale verhalen. Met zang en harp vertolken we de mooiste Nederlands- en Engelstalige luisterliedjes. Covers van bekende en onbekende nummers, eerder vertolkt door o.a. Herman van Veen, Jacques Brel, Barbra Streisand, Bette Midler en Boudewijn de Groot.

 

Laat je verrassen door de bijzondere combinatie van zang en harp. Het intense harpspel van Petra die de teksten subtiel begeleidt en soms onverwacht swingend de boventoon voert. Geniet van de warme, heldere stem van Annebet, zij verwoordt alle emotionele registers. Angelpact geeft bekende nummers een nieuwe, verrassende draai en raakt je in je hart.

 

We hebben twee mooie programma's: 'Verloren tijd' en 'Bitterzoet'. Geschikt voor theater, huiskamerconcert en muziekmiddag. Je kan ons ook boeken voor een huwelijksceremonie, afscheidsdienst, diner, verjaardag of jubileum. 

Vervlogen tijd

Dekema State in Jelsum, augustus 2019 🎵
Dekema State in Jelsum, augustus 2019 🎵

We nemen je mee in het verhaal van Greta en Jan, die in de jaren 50 woonden in het Friese landhuis Dekema State. Door de talloze brieven die hun dochter Els in die jaren schreef aan haar toekomstige echtgenoot schetsen we een mooi tijdsbeeld. Een voorbije tijd gevangen in liedjes als 'The first time ever I saw your face', 'Tot jij mijn liefde voelt', 'Laat me niet alleen' en 'Ken je mij'. Het 1 uur durende programma wordt geïllustreerd met beelden van Dekema State en haar bewoners.

Bitterzoet

Carré, februari 2019 🎵
Carré, februari 2019 🎵

Alle seizoenen van de liefde komen in dit programma voorbij. We zingen over het prille begin waarin de rozen roder dan rood zijn en de lucht blauwer dan blauw. De eerste scheurtjes en de banden die steeds meer gaan knellen. Na hoge toppen en diepe dalen wordt uiteindelijk een nieuwe balans gevonden. Nummers als 'Cirkels', Appels op de tafelsprei', 'Fields of Gold' en 'Ik heb je lief' komen voorbij. Een afwisselend programma vol grote en kleine emoties waarin voor iedereen iets herkenbaars zit. 

Programma op maat

collage van mogelijkheden 🎵
collage van mogelijkheden 🎵

Ben je op zoek naar een muzikale omlijsting voor een bijzonder moment, zoals huwelijk, verjaardag, jubileum of diner? We maken in overleg een programma op maat. Je hebt ruime keuze uit onze repertoirelijst en we studeren in overleg een verzoeknummer voor je in. We maken het programma compleet met bij de gelegenheid passende teksten. Je kan ook zelf het woord nemen en dan zorgen wij voor de muzikale vertolking van je verhaal.